Seminar Details
 

 

Seminar Details
Advanced Level 2  (Level 13+, 13++)
1 - 2 October 2022
Skopje, Macedonia
Zarko Markovic

Seminar Organizer: M.E.L. MACEDONIA

https://melmacedonia.com
info@melmacedonia.com
+389-70-22-77-25

Languages: Македонски

Време

  • ​Сабота: 10:00 - 15:00  (12:00 - 12:30 пауза).
    Ве молиме дојдете 20 - 30 мин порано за регистрација.
  • Недела: 10:00 - 15:00  (12:00 - 12:30 пауза).

Локација

Бул. Јане Сандански 109А, кат 3
Населба Аеродром, Скопје

Предавалната е во зграда која се наоѓа по ТЦ Капитол и зградата на Телекабел, долж булеварот. Зградата има 3 влеза, предавалната е во влезот поблиску до Ново Лисиче. Google maps координати: https://goo.gl/maps/27JigWYVbtvjqiis8. Слика од локацијата:
 

Цена

  • 5800 денари.
  • За практиканти кои веќе го завршиле ова ниво или се на повисоко ниво, присуството на семинарот е бесплатно. Доколку сакаат да присуствуваат потребно е да ја понесат дипломата од последното завршено ниво при влез на семинарот.

Пријавување

Потребно е да се пријавите за семинарот најмалку 1 недела пред неговото одржување. За да се пријавите, Ве молиме преку порака на info@melmacedonia.com или на телефон 070-227-547, доставете ни ги следните податоци:

  • Ваше име и презиме.
  • Последното УЕ ниво кое веќе го имате завршено.
  • УЕ ниво за кое се пријавувате и датумот на негово одржување.

Уплата

Уплатата треба да се изврши на следната жиро сметка:
М.Е.Л. Македонија
300000002396518
Комерцијална Банка
Цел на дознака: Уплата за учество на семинар за ниво _____.

Инструктори

Жарко Марковиќ и Билјана Стаменова